Női kosárlabda

2024.05.03. 19:13

NB I – Bronzéremmel fejezné be pályafutását Fegyverneky Zsófia – videó

A Sopron Basket hátrányba került a női kosárlabda NB I bronzérméért vívott küzdelemben a Szekszárd ellen. Szerdán 82–67-re nyert a tolnai alakulat, így ahhoz, hogy versenyben maradjon a címvédő, nyernie kell a Novomatic-arénában szombaton 18 órakor kezdődő találkozón.

Kisalföld.hu

Profi játékosként a szombati lesz Fegyverneky Zsófia utolsó meccse a soproni közönség előtt.

Fotó: Sopron Basket

Ezen a találkozón Fegyverneky Zsófia, a jelenleg még címvédő soproniak csapatkapitánya utoljára lép pályára a soproni csarnokban, a rutinos játékos ugyanis a szezon végén befejezi profi pályafutását.

Hogy mi kell a győzelemhez, arról Yvonne Turner, a soproniak játékosa beszélt: „A Szekszárd ellen mindig nehéz játszani, az elejétől a végéig koncentrálni kell. Idegenben az első félidőben megvolt a ritmusa a játékunknak, utána ezt elveszítettük, és ilyen fizikális csapat ezt meg tudja büntetni. A sportban és a rájátszásban az a jó, hogy rögtön lehet javítani, most az kell, hogy negyven percig legyen fókusz, és a védekezésünk is a magas színvonalon legyen. Szurkolóinknak tartozunk annyival, hogy kiharcoljuk a harmadik meccset.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában